Busbesök i Happyvardag

Sommarlovet fortskrider, vädret likaså. En himmel, som borde varit blå med en smäktande sol på, är iderligen täckt av stora bulliga svart/grå/vita Cumulu Nimbus. Kanske har dock blåsten avtagit något under dagen och temperaturen i luften blivit något mer angenäm, men jag vet inte exakt….

Idag har huset färdigstädats, kakor bakats och skoljobb påbörjats. Framåt eftermiddagen kom det äntligen ett välkommet avbrott.

Lilla fröken Nelly med storebror Neo, mamma Helle och pappa Manny kom och förgyllde vår dag. Massor av prat, bus och lek. Härlig gofika och så glass på det. Studsmattehopp, gungstund och så lite trädgårdsfotboll. Både Gabriel och TB blev så glada över lite ”kompisbesök”. Och så tomt det blev då de begav sig hemåt….

Klockan 16.55 hade vädret plötsligt fattat galoppen – klarblå himmel och sol. Underbart mysigt och jag menar verkligen inte att klaga, men lite svårutnyttjat. Även om det är härligt med fina kvällar behöver min kropp och själ sol, solstol, pool och altanhäng. Kan ni fatta, vi har inte fått upp poolen ännu? Och jag överväger fortfarande om den överhuvudtaget ska få komma upp i år. Dagarna rinner ju iväg och vi har lite småresor och utflykter framför oss. Vi kanske få hålla till godo med havet och syster Ysters härliga pool istället…Vi får se…..Inga beslut fattas ikväll i alla fall….

Neo är lite nyvaken eller trött? Och trött i ögat, det är jag med nu. Dags att färda huset för att kunna heja fram Portugal ikväll. Anime, Anime! Och förmodligen kommer jag att slumra sött en stund. Tänk att man kan bli trött av att vara ledig – det är rätt fascinerande, faktiskt! Kram på er och hoppas ni har bättre väder än vi har….

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *