Ut ur garderoben, människa….

Igår avslöjades den ultimata hemligheten (åtminstone om man ska tro kvällsblaskorna). ”Anjas kamp för sin kärlek- Nu väntar hon barn med Filippa!” Hon har alltså kommit ut ur garderoben efter flera års hemlig relation med just Filippa. Exceptionellt fånigt uttryck det där: ”komma ut ur garderoben”. Så väldigt många märkliga bilder fladdrar förbi mig…Nästan lite skrattretande…

Kärlek är kärlek är kärlek. Låt människor älska den de vill och utöva sin kärlek på det sätt som passar just dem bäst (naturligtvis inom ramen för vad som anses lagligt tillåtet förstås). Att på fullaste allvar låta diskrimineringsgrunder som ålder, religionstillhörighet eller kön vara styrande variabler i kärlek känns så not 2012 liksom…. Som gammal fotbollsspelare är det där med att tjejer gillar tjejer knappast något märkvärdigt eller udda. Inte heller att det finns killar som gillar killar, fast det är väl inte lika uttalat om man säger så…Kärlek är kärlek är kärlek…Personligen skulle jag aldrig kunna tänka mig att avstå manligheten så det är ett lätt val för mig.

I Happyvardag har vi förnärvarande uppenbara svårigheter att komma IN i garderoben. Detta är en direkt följd av att den yngsta familjemedlemmen knappt tar sig UT ur garderoben. Rent bokstavligt alltså…. Då vi är direktinspirerade av Madicken, Junibacken, Lisabet och Abbe finns det med andra ord en förklaring. Svärord och fulheter får man bara säga i garderoben eller på toaletten. Att döma av antalet minutrar unge herr Bark spenderar på antingen toaletten eller i garderoben måtte spänningen kring att använda dessa ord ha nått nya toppnoteringar. Skulle man vilja få sig ett gott skratt rekommenderas definitivt ett besök utanför något av dessa utrymmen. Varmt välkomna!

Vaknade till värsta ovädret idag och jag fick fundera en stund på om jag hade första dagen på höstlovet eller? Skickade maken till jobbet och kröp själv tillbaka ner i sängvärmen. Läste bok, kollade runt bland bloggar, letade potentiella flygresor (har gått över till de istället för väderknarkande). Promenad, sen frulle och så myskostym på. Här ska det färdas middag och sedan ladda inför TB:s fotbollsmatch idag – och ja, vi laddar ju lite olika för dessa evenemang, men ändå….Tagga match, som ungdomarna säger. Och klä på sig ordentligt – 25 juni, plus 13 grader och spöregn….Kul!

Kram Mia

2 thoughts on “Ut ur garderoben, människa….

  1. Det svåra med att tro nyheten är att det ÄR en nyhet, va sjutton, hon är inte den första som älskar månniskor av samma kön inom idrotten så varför skulle det ha varit en sån kamp?!?
    Ja, ja, om det är sant, så lycka till, till henne, kärlek är kärlek, det är sant det!

    Kram

    • Nä, om man kan tro tidningarna…hrm nä kanske inte så tillförlitligt. Det är ju inget nytt fenomen. Men skoj att bli mamma….

      Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *