Don´t hurry – du hinner….

Semesterlunken har redan börjat infinna sig, vilket verkar oroa maken något eftersom han har en vecka kvar att jobba. Precis allting går så mycket mer långsamt än annars och det finns ingen to-do-lista så långt ögat når. Lugnet lägrar sig, ron sprider sig i kroppen. Tiden liksom sträcker ut sig.

Moln och blåst i den blekingska Happyvardag idag. Don´t like! Regnet hänger i trädtopparna. Detta trotsades dock imorse och det blev både morgonmeditation och morgonpromenad.En förmiddagsfika med bror och familj och sedan for maken till dagens golfrunda. Jag och grabbarna utförde lite seriöst hushållsarbete i mycket maklig takt och med många avbrott för soffhäng och kapitel efter kapitel i min bok.

Ikväll blir det grill och left overs från midsommar. Planerna för sommaren ska börja ta form och kanske kan jag övertala maken om att vi måste fara till sydligare breddgrader. Efter lite väderknarkande inser jag snabbt att det inte ser så ljust ut på solfronten och jag pallar verkligen inte en sommar till med ständig väntan på sol, bad och värme. Så hurry, hurry vädret, än finns det tid att visa sig från sin bästa sida – annars….

By the way….Idag är det 6 månader till julafton. Med andra ord gott om tid för både planerings – och genomförandestadiet. Så stressa inte upp dig – jag lovar, Du hinner…

Kram Mia

6 thoughts on “Don´t hurry – du hinner….

 1. HAHAHA, skönt att veta. Ska genast skriva lista. Det ska inhandlas klappar, fixas skinka, ordnas med julkläder….. men jag är lugn. Jag hinner!

  Trevligt!! Då ses vi här till sommaren då ;-)?

  Kram

 2. Låter himla härligt! En annan har två veckor med arbete framför sig. Och utan barn men det vet du ju redan.

  Angående julstök så får en väl sätta igång då. Haha 🙂

  Stor kram

  • Kramen tebax söta Linda….
   Bara passa på nu dessa veckor – kanske kan du fixa julkorten och handlingslistan och….Hehehe…
   Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *