Överfallen!

Öppnar dörren och stiger ut i min trädgård för att morgonpromenera Milou. Klockan är exakt 05.37 pip och jag blir fullständigt överfallen. Överfallen av syrenernas doft. Dagen kan väl knappast börja så mycket bättre. Näst efter doften av jasminblommor, älskar jag syrendoften mest.

Så gott att jag smyger in lite små kvistar här och var i huset. Och håller tummarna för att maken inte ska brista ut i värsta nysattacken.

Jobbeveckan är igång igen och det med besked.Avslutandet av pågående läsår samt förberedandet för ett nytt är två saker som ömsom går hand i hand och ömsom motarbetar varandra å det häftigaste. Vårt pedagogiska fika idag skulle handla om utvärdering av likabehandlingsplanen samt upprättandet av en ny, men jag såg på mina goa medarbetare att det fanns absolut ingen ork eller lust att ta sig an detta. Och med all rätt, det är svårt att vara kreativ såhär i terminens tionde timme. Så jag trixade om, bytte fokus och hittade en ny väg. Och jag känner på mig att den blir bättre…

Att våga släppa taget om planerade ting och hitta en ny väg. Det gäller att vara flexibel. Imorgon måste det övas OS-dans och kläder roddas inför invigningen på måndag. På onsdag genrepar vi. Herregud så roligt vi har….Det är band och ”Bara sport” och E-type och funktionella rörelser, eller nåt? Och snygga är vi också…

Kram Mia

 

4 thoughts on “Överfallen!

  1. Älskar syrener. Måste smyga ut och ”tjuva” mig några ifrån vår lilla skog i området. Nackdelen med lägenhet är ingen egen trädgård. Men jag kan inte säga att jag saknar det när löven faller 😉
    Dofternas dag idag:)))) Kram

  2. Ska nog göra detsamma! Så att det doftar syren när man kommer in 🙂 UNDERBART!

    Kram

    Ta’t lugnt lite också…..

  3. Ja syrener är verkligen både vackra och doftar helt underbart. Tydligen skall man kunna göra saft på dem också som smakar lika härligt. Dock aldrig provat… Har du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *