Hänryckningens tid är nära

Så nära att det är dags att hänryckas å det häftigaste redan imorgon, lördag. Och sällan har vi väl skådat maken till väder här i Happyvardag. Sol och härliga temperaturer, prunkande grönska och fågelkvitter, ljuvliga dofter och lite väl snabbväxande gräsmatta. Pingsten lär går i festens tecken, precis så som det är tänkt, och inte är vi nödbedda inte. Ikväll firar vi min systerdotter som fyller 18 -Wow! Imorgon firar Gabriel sin kompis Simon som fyller 6. Maken han firar mest av alla, eftersom han spelar H35 touren i Kalmar både idag och imorgon. Så om söndag vänner…om söndag kanske vi kan hänryckas ihop maken och jag. Det skulle vara lite fint faktiskt!

Veckan har passerat i flygande fläng och jag säger som Maries (Mitt liv i USA) son Reed: I survived! Jobbedagar, hemmaekonomi, transportör av mor till tandis, betygskonferens, inskolningsdag, personalmöte, diverse fotbollsträningar och en match samt en illasinnad magbacillusk. Jag har brottats med många tankar och massor av känslor. Förmodligen läst in lite mer i saker än vad som är nyttigt för mig – känt mig lite tagen-för-given. Tusen bollar dansar omkring i luften och att släppa kontrollen medför lätt stresspåslag. Men nu, nu är det fredag och hela långa sköna helgen ligger där framför mig. Jag har tryckt på off-knappen och jag ska sluta tänka (läs analysera, älta och välta). Note to myself: Jag måste lära mig att jag inte kan bestämma vilka val mina medmänniskor ska göra.

I helgen ska jag försöka egoboosta mig själv. Det bör ligga helt rätt i tiden känner jag – en god investering med andra ord. På återhörande! Kram Mia

4 thoughts on “Hänryckningens tid är nära

 1. Wow en sådan vecka du avklarat. Helt rätt att trycka på off knappen och bara vara Mia i helgen. Kalas är alltid kul och jag hoppas maken din får framgång på golfbanan i helgen.
  Sola och njut nu och egoboosta vännen. Hade gärna kommit över och tjötat men avståndet håller mig kvar hemma.
  Kram

  • Ja det är intensivt nu men helgen började underbrat redan igår och jag kan inte klaga på lördagen än så länge.
   Och du….lite tjöt med dig på altanen hade varit underbart…
   Kram Mia

 2. Härligt att sommaren är på väg och skönt att ni ska fira, festa och kalasa hela helgen så du kan glömma alla som tar dig förgiven och gör felaktiga val för en stund.

  Stor Kram

  • Mysig kväll hade jag och det är så skönt när man kan släppa och gå vidare. Jag vet ju vad jag borde strunta i, ibland är det bara så frjordat svårt.
   Ha en fin helg själv…Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *