Left overs från Florida

Borta bra och hemma underbart – om borta hade varit hemma hade det varit än bättre. Florida i mitt hjärta….Jag älskar livsstilen. Vi acklimatiserar oss så snabbt varenda gång coh det är så mycket vi saknar då vi kommer hem. En väldigt stor del av mig skulle så gärna vilja prova på att leva där under en längre period…..

Några av de saker som alltid får följa med oss i resväskan hem. Lukter och smaker som förgyller vår Happyvardag över tid sedan.Detta tillsammans med alla minnen, foton och videoklipp blir vårt livselexir vissa dagar. Men nu är vi hemma och vi har hunnit ikapp något.Gabriel tog en powernap igår eftermiddag och somnade sedan 23.30 igårkväll. Då hade jag slöslumrat i soffan i mååånga timmar vilja lova. Puh! Imorse vaknade jag först (what a surprise!) och tog sedan en promenad med le dog. När jag kom hem väckte jag Gabriel och han svarar då: Men mamma, varför måste du alltid väcka mig när jag sover som godast? Klockan var då 11.30!!!!Någon är minus på sömnkontot, helt klart. Brunch och sedan fick TB ett samtal om att vara reserv i en fotbollsmatch idag (annars spelar han måndag). Lite sol och en begynnande grönska i träd och buskar inger hopp. Nu har jag precis gjort mis en place för kvällens middag. Det blir pepparbiff med sås och coleslaw till grabbarna och själv ska jag ha mango/jalapeñomarinerat kycklingspett och en citrussallad.Och så vatten, vatten bara vanligt vatten. Gu, vilken lyx det är att öppna kranen och kunna dricka mitt goda, kalla vatten. Det saknar jag definitivt då jag befinner mig på bortaplan.

För övrigt tittar vi en hel del på de videos vi spelade in i Florida – Gabriel och simtag. Vilken milstolpe…Happy Saturday! Kram Mia

 

 

One thought on “Left overs från Florida

  1. Alltid följer det med ett och annat smakminne hem 🙂
    Min svåger som bor i Buffalo är påväg att köpa semesterhus i Florida och vill få oss att göra det samma , men jag är så feg när det gäller att investera inågot så många timmar bort. När skulle vi ha tid att åka dit? och skulle man bara åka dit och ingen annnan stans i världen isåfall.? Är ju så mycket man vill se.
    Spännande med ny bloggportal.
    Ha en skön söndag. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *