Here I am…..

Jag har fått min dröm uppfylld och jag dedikerar mitt JÄTTETACK till Mirakelmamman, som har tagit med mig här i denna portal. Många är det tankar jag närt om att flytta från mama, men liksom inte hittat rätt i tanken. Och då dök du upp…med ett fantastiskt erbjudande. Jag är stolt och smickrad och så himla Happy!

Rektorskan är en 40+ kvinna som älskar vardagen och allt som hör den till. Hennes happyvardag innehåller make (Mats), söner (TB född 96 och Gabriel född 06), le dog (Milou född 06) och en villa (i funkis-möter-shabby chic- stil) i den blekingska skärgården. På dagarna samlas vi kring rektorskans egen skola Svettpärlan (friskola som jag startade tillsammans med två kollegor 1998), där maken är le chef, TB går i åk 9 och Gabriel ska börja till hösten (går på förskolan tvärs över vägen). Fritiden ägnas åt fotboll, golf, läsning och hemmamys.

I bloggen happyvardag avhandlas allt mellan himmel och jord – glimtar ur vår livsvärld, skolcoola hemlisar, drömmar och känslor och djupdykningar i det som fascinerar mig just för tillfället. Jag älskar att läsa kommentarer och brukar flitigt dela med mig av just detta hos andra. Varmt välkommen hit och hoppas du tittar in igen…

Kram Mia

7 thoughts on “Here I am…..

  1. Menar du att jag har fått äran att uppfylla din dröm..? Vad underbart!! Nöjet är fullständigt på min sida. Kram Mirakelmorsan.

  2. Välkommen över fina du! Så himla kul med en till i ”bloggfamiljen” och nu blir det himla lätt att hålla reda på dig 😉
    Kramar

  3. Visst är det underbart när pusselbitarna faller på plats.
    Grattis till nya bloggen och vilken start du får efter er härliga semester. Kommer bli kanon. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *