Men gud, åt jag inte precis middag eller????

Härligt förvirrande det är att resa genom olika tidszoner. För att inte tala om när man ska prata om det i dåtid sedan….Wow, snacka om att man känner sig som den förvirrade professorn. Nu har vi med andra ord försatt kropp och själ i obalans för andra gången på tre veckor och till skillnad mot förra gången (där vi alltid acklimatiserar oss på dirren) så stämmer just nu ingenting. Priset man får betala, förutom pengar då, för alla dagar i paradiset.

Lämnade Cape Coral efter frukost och hann käka lunch på flygplatsen i Tampa straxt vid klockan 13. Flight Tampa-Philadelphia 14.10. Det beräknade uppehållet på 1h och 20 minuter krympte drastiskt efter kö i luftrummet i Tampa och väl framme i Phili hade vi visst knappa 40 kinuter på oss. Jädra i havet vad vi sprang från inrikes till utrikes. Med andan i halsen fram till helpdesken eftersom vi hade blivit ”seatade” på 4 olika platser i planet. Jag försökte insistera på att det kunde bli riktigt lugnt och skönt, men någon annan hade kraftiga invändningar mot detta faktum. Fick därmed utan problem nya plaser – de bästa ever på en Atlantflygning. Tack för det Lufthansa….ni vet och kan kvalitet och service. Big time!

Avresa 17.40 och straxt kring 19 dök middagen upp. Gabriel chockade oss alla genom att äta upp halva flygplansmåltiden (men just nu kommenterar vi inte detta alls inför honom. Högst medveten strategi  återkommer till det en annan dag…) och sedan kollade vi film medan det plockades iordning på planet. När det mörklades somnade Gabriel som en stock och vi andra halvsov i alla fall. Några timmar senare (typ 4) väcktes vi av ishallsbelysning och så frukosten på bordet. What? Åt vi inte precis middag, eller? Av i Frankfurt klockan 7.20 och upp i nästa flight klockan 9.30. BTW – träffade här en familj hemifrån – världen är bra liten ändå…Landade i Copenhagen klockan 11 och innan vi fångade upp bagaget tyckte Gabriel att det minsann var dags för Pölselunch. Märkligt!

Enda missödet på hela semestern inträffade sedan på parkeringen på Kastrup, där bilen var totalt stendöd….Kul, kul….Men TB och jag lyckades springa igång den och hemma i den Blekingska skärgården landade vi klockan 15. Från plus 30 grader, sol och klarblå himmel till plus 6, grå himmel och ihållande regn. Om möjligt ännu roligare….

Brasmyset blev ett faktum, uppack och tvätt likaså. Finaste farmor hade fixat middag till oss och bästaste mor Anita kom med hemtrillade köttbullar. Oj, så bortskämda vi blir….Nu sussar mina pojkar sött (klockan har precis passerat midnatt) och själv funderar jag på om jag ska äta middag igen eller är det dags för kvällsmat eller rent av snart frulle…..

Kram fina vänner och tack för alla goa kommentarer under resan. Hoppas ni fortsätter följa mig här i Happyvardag! Kram Mia

6 thoughts on “Men gud, åt jag inte precis middag eller????

 1. Vilken tripp… förstår att det varit en underbar resa som alltid.
  Å vädret här hemma.. vilket väder, precis som du säger grått grått grått… kallt och jädrans så trist.
  Vill ha vår och sommar på riktigt jag.
  Önskar er iaf välkomna hem med en stor stor kram

 2. Skriv din kommentar här!Vilket äventyr ni haft…..hoppas ni inte kommer vara jetlaggade för länge…tack för att vi fick följa med. Klart man fortsätter följa dig här…Hoppas på att få se mer Usa-bilder oxå…:)Kram

 3. Åh underbara!,, är du fortfarande ute och reser!?! Härligt!! Jag har varit lite borta men är nu tillbaka igen efter byggandet av ny mammabloggportal 🙂 yeaahh!! Titta förbi, nu är jag i alla fall tillbaka i bloggvärlden med pompa o ståt! Kramar.

 4. Varit härligt att se alla solbilder och hur trevligt och roligt ni haft det hela familjen. Riktigt inspirerande reseblogg.
  Välkomna hem och visst är det härligt att bli bortskämda när man kommer tillbaka till verkligheten.
  Snart kommer värmen hit också 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *