Att flytta gränser

Lågstadiefröken och tillika tonårs- och småbarnsmamma, rektorska och fröken Livrädd – that´s me! Tänk att ha med er en sådan på semester! Eller nej, gör inte det….Glöm att jag skrev det. Det är nog bra om jag kan upprätthålla någon form av respekt i era ögon. Det som är så fint är att jag har tre utomordentliga coacher med mig som inte tvekar en sekund med att förse mig med utmaningar av alla de olika slag. Och ibland tror jag minsann att de har snackat sig samman……

Men visst är utmaningar en bra väg för utveckling. Visst måste man se till att utmana sina rädslor för att ta sig vidare här i livet. Och visst känns det förbaskat härligt när man har flyttat sina gränser. Men det är ju det där precis innan det ska ske…När der fortfarande känns som om det finns en reträttplats, en väg tillbaka, ett sätt att slippa. På väldigt många sätt är jag mycket tacksam för att min familj har sett som ett stort uppdrag att hjälpa mig över mina rädslor och vidare, men just där och då idag kan jag lova att det var j-ligt svårt att älska dem.

Men visst har gränser flyttats idag och det känns förbaskat bra helt enkelt. Vi for tidigt ut till Fort Myers Beach idag och lade oss i närheten av piren vid Old Town. Vilken aktivitet och vilket myller av människor. Häftigt! Sol och bad i massor och så …..Premiär för rektorskan och Gabriel på Waverunners. Vi hyrde och for längs kusten och hade ( i slutet, när jag väl hade försonats med mitt öde) superkul. 6h på beachen vår sista dag och jag måste nog säga att det är den bästa ”sista-semesterdagen” ever. 30 grader, klarblå himmel och sol. Hur i herrans namn vi ska få på Gabriel overall ochs tövlar vid hemkomst kan jag bara inte förstå.

Resten av dagen har handlat om att packa, städa, poola och så käka lite. Idag gjorde vi premiär på Perkins och vi blev inte besvikna. Fräsch och god mat till ett hyfsat pris. En kvällsdryck vid poolen och sista doppet för sönerna. Nu sussar Gabriel gott och vi andra ska snart knyta oss. Imorgon är det dags att resa hemåt….

Kram Mia

6 thoughts on “Att flytta gränser

  1. Åh gud tack så söta ni är allesammans….
    Marie….knökfulla väskor med massa kläder och skor.

    Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *