The Sunshine State!

Ja, om ni inte visste det så kallas ju Florida för just det…..The Sunshine State! Och det är inte svårt att räkna ut varför. Här vaknade vi upp efter ännu en god nattsömn och tro det eller ej, även rektorskan hade tagit sovmorgon. Lite morgonplock och så väckning av söner, innan frulle intogs och bilen packades för en dag på beachen.

Iväg rullade vi och första biten gick smidgare än någon annan dag tidigare. Just som maken yttrade dessa ord körde det ihop sig duktigt. En bra bit innan bron ut till Sanibel började köerna och när vi väl betalat tullen och farit halvvägs över bron insåg vi vårt misstag. På ön är det enfiligt och vi insåg att det skulle ta alldeles för lång tid att ta sig till rätt beach. Så vi vänder och for mot Fort Myers Beach istället och tro på fanken…..vi möttes av samma scenario. Ett bilmissöde på varje bro – vad är sannorlikheten för det, liksom.

Vände gjorde vi igen och for till Tanger för lite sista (?!) shopping och sedan hem till poolen. Här hängde vi sedan hela eftermiddagen i ljuvlig värme i både luft och vatten. Det funkar fint det med, tycker inte minst little mister Sunshine….

På kvällen stod ett besök på en härlig mexrestaurang på programmet. Det var dags att se vad Iguana Mia går för. OMG!!!1Me gusta! Me gusta Iguana Mia! Me gusta Baja Schrimp taco! Vi for hit redan klockan 17.30 för att slippa värsta köerna och jisses….ikväll har vi smörjt kråset vill jag lova. Rektorskan åt alltså en Baja Schrimp Taco med zucchini och small salad, medan TB käkade en Beef Sizzlar som var minst lika god. Maken tog en Pollo con Zucchini e Papitas.


Efter en snabbhandling för vi hem och kastade oss i ett kvällsbad. Hela familjen Happyvardag i den badbaljan, medan mörkret sänkte sig (läs någon släckte lampan) och ett intenisvt månsken tog vid. Det är minsann inte var dag man kan ta ett så härligt bad under stjärnorna! Nu tittas det film, tv och spelas biljard här i huset. En kvällsglass måste det nog bli lagom till summeringen av dagen som gått. Imorgon håller vi tummarna för en bättre transport ut till beachen.

En kvällskram kommer härfrån the Sunshine State och över Atalnten till er alla. Ha det bäst vänner….Kram Mia

 

 

3 thoughts on “The Sunshine State!

  1. Allt ser så himla underbart ut! Har kollat igenom hela din sista vecka. Ni verkar ha det så fantastiskt! Och jag längtar tillbaka. Bilfärden var väl den enda som lät lite jobbigt :-).

    Ha en fin påsk! Kram

  2. Nja, bilfärden var nog drygaste för den evige chauffören, dvs maken. Och visst har vi det ljuvligt!
    Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *