En helt vanlig onsdag

Vaknade medan mörkret belamrade vår värld. Plirade yrvaket och önskade mig hett en sovmorgon, men nä….Kallt utanför täcket och känslan av att snooza blev kvar allt för länge. Sen gick det snabbt! Som tur väl är packas alla väskor på kvällen, likaså läggs aktuella kläder fram. Kaffebryggare laddas och bordet dukas för frukost (ja, utom maten då men…).Och som genom ett trollslag blev klockan 8 och vi äntrade förskola och skola.

Ännu en bra dag på jobbet och den gick mycket snabbt. Hemgång vid 14.15 och ett litet stopp på Leksakshuset, innan vi nådde hemmet. Upplock, braständning och avstämning av TB:s statusläge med läxor, träningar och annat kom ihåg. Resultat: Vi är med….Nu är pojkarna samlade i TB:s rum, där TB spelar datorspel, Gabriel sitt Nintendo DS och maken gitarr. Mycket spel blir det….Jag har också en svag aning om att de väntar på att mamin ska påbörja middagen. Idag blir det Pepparbiff, sallad, pepparsås och potatisklyftor samt Västerbottenpaj, rökt lax, lite italienska delikatesser och Ciabatta. Passar väl fint en lillördag!

Ser just nu en oerhört vacker vinterblå kvällshimmel bakom datorn. En tunn, tunn liten månskära lyser upp. Ikväll ska TB har kvällslektion på skolan i Astronomi mellan 20 och 21. Hoppas innerligt att många stjärnor fyller vår himmel då. Vad Gabriel och jag ska förlusta oss med denna timme återstår att se….Kram till er alla!

6 thoughts on “En helt vanlig onsdag

 1. Så härligt ni har det!

  Jag har precis kommit hem och ska försöka få lite ordning och reda innan jag också börjar varva ned!

  Kram

 2. Ja, tjejer….idag hade vi en urmysig dag. Till och med kvällsföreläsningen blev en mysig stund.

  Kram till er båda…

 3. Förberedelser får livet att fungera lite lättare!! Är helt med dig där.
  Inte en dålig onsdags middag 🙂 Mums!

  Kram

 4. Du bästaste.. er brasa är jag inte bara avis på.. jag är GRYMT avis.
  Å middagen.. lät ju hur smarrig som helst, även om jag fick i mig en underbart god vegitarisk pizza så lät din smarrigare.

  Hoppas att torsdagen bjuder på lika fina timmar.
  Kramen om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *