Knallsjuk…

…en del av mig hade önskat att jag hade kunnat skriva knallfull – åtminstone något kul, men nej….Har genomlidit en fruktansvärd natt, vilken jag så innerligt hoppas ska ha varit kulmen. Dagen idag har inneburit totalt sängläge – fortsatt hög feber, spränghuvudvärk och ihärdig hosta. Lägg därtill nysningar och en enorm nästäppa som bara dök upp här vid lunchtid. Från ståpäls, via frossa till (Malin Wohlins uttryck) pattsvett. Ombyte förnöjer ju…Hur blir man utvald till detta?

Och jag vet att så många människor har det värre än jag. Och en del brottas till och med med kroniska sjukdomar. Men jämfört med mitt ordinarie liv är detta en klar förändring. Jag har nog aldrig haft så tomt kylskåp och så tråkiga grejor, men hey…jag får ju inte i mig annat än cola light, morfinhostmedicin och alvedon ändå så…Maken planerar nyårsmenyn och jag är rätt ointresseard måste nog erkännas. Men förnuftsmässigt vet jag ju att jag måste pilla i mig lite för att kunna bli frisk, men ändå. Just nu är jag bara sugen på iskall sockerdricka och den var slut i lokala lilla butiken. Då vänder jag mig väl om och sover en stund till…

På återhörande snart hoppas jag…

14 thoughts on “Knallsjuk…

 1. Tack tjejer….Lite darrigt här just nu. Gabriel satte i halsen för en stund sedan och som tur är var jag precis i rummet – har ju annars legat i snart två dygn. Puh! Är dock stolt över en klockren heimlich manöver med allt från dunk i ryggen, till det obligatoriska klämmen på magen till att vända upp och ner.

  Lätt stresspåverkan, men allt väl….Nu ligger en rödgråten kille jämte sin mamma i soffan…

  Kram Mia

 2. Ooooo va läskigt! Den stora skräcken med små barn, skönt att allt gick bra.
  Krya på dig finaste du, du har all rätt att klaga -Med all omtanke och värme du besitter måste man få vara lite ömklig ibland också 🙂

  Kram

 3. Nääää det som inte fick hända händer, varför du?
  Nu tycker jag att alla sjukdomstroll är riktigt elaka som kastar sig över dig så här…
  Måste bara vara för att du är så himskans snygg.. ja så är det, snygg och smart.. dom vill att du däckar ett tag så att dom får synas, missunnare är vad dom är.

  Kramar om dig och ber till snälla maken att köpa lite sockerdricka och glass till bästaste Miapian

 4. Förlåt mig som jag skrattar, eftersom jag läste fel på din rubrik, läste knullsjuk, höll ju på att trilla av stolen här!

  Usch vad tråkigt att vara så dålig! Skickar en stor kram! Tack för ett fint år!

  Kram

 5. Tack alla…Har idag, nyårsafton, tagit mig upp och duschat samt fått i mig lite mat. Fortfarande darrig och emd lite feber men ändå…

  Åh, det hade ju varit en dragingsfull rubrik Marie. Hahaha….

  Gott slut och god fortsättning alla finingar Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *