Sparlåga

Hela tillvarom går på sparlåga just nu. Så typiskt när det är lovdags, liksom. Känner mig lite tudelad till det faktum att hela familjen Happyvardag har en tendens att pricka in sjukdom lagom till ledighet. Ena delen av mig tycker att det inte alls är en dum idé, då det är så knöligt att verkligen ta sig tid (idiotiskt, jag vet men ändå…) att vara sjuk under pågående termin. Den andra delen av mig förbannar läget, då lov = påfyllnad, vila upp sig etc. Inte ”bara” bli frisk. Vad jag än tänker så spelar det egentligen mindre roll….sjuk är sjuk och måste bli frisk. Så det så…

Idag var det klockan på ringning och skicka iväg TB på domaruppdrag i föreningens stora julturnering. Mickan har kommit till Gabriel för kompislek och själv väntar jag på reparatören till min lilla tumlare. Håll tummarna! Ikväll spelar TB sin turnering och vi får väl se om han orkar. Han har begynnande hosta, men varken feber eller halsont så….Det var meningen att jag skulle ha hand om entrén, men pga av feber/hosta måste jag ställa in. Världens bästa brorsa, Lasse, ställer dock upp och tar mitt pass så att ingen sätts i ”skiten”. Tusen tack Lasse….Du är verkligen guld värd!

Inget upplyftande härifrån idag dock…..Hoppas att medicin och vila skall göra min kropp gott, så att jag snart är på bättringsväg. Det känns som om halva landet dras med dessa åkommor just nu. Tur att planerna för nyår inte inkluderar någon annan än oss i vår familj. Raketer ska vi väl orka köpa in och så även lite godsaker…mer behövs liksom inte. Och dessutom är det ju flera dagar tills dess så….Hoppas precis alla ni andra mår så mycket bättre och har det mysigt….Snart är jag ikapp er…Hehehe..Kram Mia

7 thoughts on “Sparlåga

 1. Älskade vän..
  Vilken otur ni har, säger som du…
  Visst är det praktiskt att vara sjuk på ledig tid.. men man behöver ju också ledig tid till återhämtning, energigivande göromål och skojsligheter i allmänhet för att lättare kunna tampas med just sjukdomar och andra svårigheter som kan komma ens väg.
  Önskar jag kunde göra något för dig..

  Kramar stora kryapådig kramar

 2. Håller alla tummar för att ni hinner bli friska till nyår! Här hemma nalkas också sjukdom tror jag men håller tummarna för att det ska stanna upp innan det blir mer än bara halsont. Kram

 3. Ewa..idag tä jag helt övertygad om att det var bäst att få detta på lovet. Jag mår verkligen pyton…

  Tack Diana och Therese…

  Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *