Shape up…..Skolcool uteblir

Grrrr….Nu har jag skrivit delar av detta inlägg tre gånger och det försvinner varenda gång jag försöker spara eller publicera. Grrrrr…Tekniken är underbar – när den fungerar! och när den inte gör det så är den en källa till stor irritation. That´s for sure. Sedan helgen har jag haft svårt att publicera mina kommentarer. Och igår, igår försvann plötsligt nätet som i ett trollslag – precis när jag var färdig med alla kvällens uppdrag och såg fram emot soffhäng, Biggest looser och bloggbesök hos mina favvisar. Det kan jag ju knappast lasta mamaportalen för, men i alla fall….Man vill ju bara att allt ska funka…

Detta inlägg har jag nu skrivit i word och klistrat in. Skolcool får helt enkelt ta en paus till nästa vecka. Och själv, själv ska jag ta en paus också i eftermiddag. Jag är så förfärligt trött. Redan efter lunch idag började jag klippa med ögonlocken och nu känns det som om jag ska somna. Det får bli en lugn stund innan vi far till staden för Öppet Hus på TB:s blivande gymnasieskola. Så spännande!

Hoppas ni har bättre lycka med bloggar och kommentarer. Hörs imorgon istället….Kra Mia

7 thoughts on “Shape up…..Skolcool uteblir

 1. Så spännande med öppet hus på TB:s blivande gymnasieskola. Och kul! Ett nytt kapitel i hans och era liv 🙂

  Tråkigt med nätproblem. Sånt kan reta gallfeber på en.

  Kram på dig!

 2. Här är det samma problem med datorn och inläggen, men så plötsligt idag fungerade det för att sedan lägga av igen så jag gör som du och sluter ögonen.
  Drömmer mig bort ifrån denna tråkiga blåst och ser mig själv på en surfingbräda på havets vågor, där man njuter av att ha vinden i seglet.
  Så fint ni har det med alla ljus i vintermörkret.
  Hoppas det gick bra för TB på öppet hus och att han fick ett positivt intryck av skolan. Kram

 3. Jag blir så ARG när saker och ting inte fungerar. Sen blir ARGARE för att jag blir ARG på döda ting. Det hjälper ju inte. Men ARGAST blir jag. När någon (läs: Maken) påtalar detta för mig.

  Vi ses i morgon istället 😉

  Kram!

 4. Förstår helt och fullt din ilska..
  Detta är sånt som bara ska fungera.. man trycker på en knapp å så ska det funka.

  Där har du anledningen till varför jag flyttade från mamaportalen, och har sedan dess inte haft ett endaste litet avbrott 😀

  Men att nätet inte fungerar.. kanske är det blåstens fel?
  Jag väntar iaf med spänning på nästa tisdags schoolcool.

  Kram fining där

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *