Back to reality! Och bildbomb!

Hello World….here we are back in Happyvardag again… Hemma! Smakar på ordet…mmm…gott! Back on track. Även det smakar bra. Borta bra men hemma bäst? Nja, för de flesta av oss i alla fall. Men vi tar det väl från början…

Måndagen blev movingday. Eller homeday, för att vara mer exakt! Vi packade det sista, städade av och fyllde bilen. Sa bye bye och drog söderut igen. Sista golfinköpen för maken och en lunch på foodcourten. Sedan Alligator Alley genom Everglades och så nådde vi MIA (fint namn va?) – Miami flygplats vid 14.30. Smidig incheckning och sedan hade vi några timmar att spendera på flygplatsen. Mycket prat och skratt med the Nilssons och sedan åt vi en sista måltid på en mexrestaurang. Nattflyg hem 18.30 till 03.10 Floridatid och det flöt smidigt. Ett nedsläckt flygplan möjliggjorde för en 5-timmars nap för lille Gabriel – själv hade jag mest rumpkramp när man sitter med en 5-åring sovandes mer eller mindre på en. Mellanlandning i Düsseldorf och knappa timmen till avgång. Nådde Köpenhamn lite försenade och sedan gick det i racefart. Biljetter, tåg till Malmö, taxi till Limhamn och bil hem till Blekinge. Landade i huset 16.30 och TB hade samling för match klockan 17. Bra marginal ju….Källen ägnades åt ömsom uppack, ömsom hålla sig vakna, ömsom kolla fotboll och dunk i säng vid 23.30

Snacka om back to reality! Inom 30 minuter drog hela köret igång. Maken hade möte i bankommittén klockan 18 och idag stod det jobb och skola på programmet. För Gabriel och pappa var det hemma dag och det utnyttjade de rejält. Jag ringde hem 13.15 och då sov de båda två fortfarande. Nice! Själv fick jag ett varm välkomnande på jobbet av såväl personal som föräldrar och elever. Underbart! Alla hade hållt ställningen på bästa sätt och det var bara att glida in. Dagen har ägnats åt att besöka klasserna, hälsa på alla, kolla läget, läsa ikapp sig på anteckningar samt uppdatera infoställen. Jag hade lovat mig själv en tom to-do-lista för veckan för att komma tillbaka på bästa sätt och det kändes kanon. Så tusen tack till alla fantastiska medarbetare för allt dessa veckor…..även om det varit skönt då katten varit borta så visade ni inte utåt. Det är ju en konst…hihihi..

I eftermiddag ska jag hjälpa mor och far med deras månatliga ekonomi, jag har redan storhandlat, TB ska träna och jag ska på f-möte i fotbollen. Men jag stressar inte. Jag tar det coolt, vet att det minsann funkar ändå utan att planeringsgeneralen går i excess. En sak i taget. Lugnt och fint! Rofylld andning och lite mera skratt i tillvaron. Jag har ju lovat både mig själv och er bloggisar att plocka med mig semesterrektorskan in i den verkliga happyvardagen så here we go….Jag lovar att hålla er informerade kring hur detta går. Eller förresten….det kanske mina nära och kära skulle gästblogga om egentligen….

Här kommer några sista semesterbilder att njuta av. Tack än en gång alla ni som följt mig på denna resa och hoppas ni vill stanna kvar här i happyvardag. Ses imorgon och då ska jag avslöja våra planer. Håll ut vänner…Kram Mia

Och där var det skål för ett tag...Nu kör vi vita veckor hä ri Happyvardag

9 thoughts on “Back to reality! Och bildbomb!

 1. waoooo här snackar vi effektiviseringen personifierad……..
  underbara bilder framför allt med dina gossar <3

  du är välkommen hem…… 🙂

  kramen om!!

 2. Välkommen hem!!! 🙂

  Så härliga bilder och man blir själv så sugen på att åka!

  Snacka om fullt schema när ni kom hem, back in buissness (eller hur det stavas) direkt liksom! Fotbollsträning och bankmöte samma kväll! På´t bara!!

  Skönt att höra att DU tar det lugn och inte planerar allt utan tar det lite som det kommer!
  Trevlig kväll!
  Kramen

 3. Tack sötisar….Ja,livet kan ju vara rätt fullspäckat i sig och jag gör ju det normalt sett inte bättre genom stressa upp mig, överplanera och passa på. Nä, nya strategier hos rektorskan och första dagen har känts kanon….

  Ses igen imon! Kram Mia

 4. Bästa Mia.. kan inte låta bli att små fnissa..
  Tänk att nedräkning inför kommande semester är så fantastisk.. man tänker hela 3 veckor.. man trappar av på arbete på något sätt…
  Sen kommer dagen då semestern är ett faktum..
  Njutfulla dagar, man tar dagen som den kommer NO STRESS.
  Kommer hem igen och PANG så är man tillbaka i matchen.. inget tal om upptrappning där inte.

  Kramar om finaste Du och önskar dig en fin dag.

 5. Välkommen hem! Ljuvliga strandbilder…låter som ett klokt beslut, om mera semester-mia in i vardagen (för din egen skull alltså, jag gillade ju ”gamla” Mia också :-)) massor av kramar, nu är jag tillbaka i bloggvärlden så vi ses snart igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *