We are leaving today!

Det är sant! Det är över nu…..Men jag kommer ihåg alla dagar med dig. Det är över nu….Tänk att nästan tre veckor går så fort. Tänk att vi ska åka hem till vår verkliga värld, som Gabriel kallar det. TB är överlycklig – han har velat åka hem sen vi kom. Att vara ifrån sin fotboll så länge är inte helt snällt – särskilt inte då det är seriepremiär i Kalmar idag och han missar detta. Men men…han skulle kunna drabbats av skada och inte kunnat vara med och det hade inte heller varit roligt. För hans skull är detta sista långsemestern på några år. Både plugg, betyg och fotboll omöjliggör denna längd på bortavaro, men det är ok….Nu får han ägna tid åt att träna ikapp och sen är han nog snart på plats på sin position i laget snart igen. Han har ju bara missat en träning sedan i november annars så….Och sen har vi lille Gabriel! Han vill absolut inte åka hem. Igårkväll grät han så att tårarna skvalade här. Han älskar värme. Han älskar stranden, sol och bad. Han är kär i Florida säger han. Japp, så vi har två helt skilda sinnesstämningar att tampas med idag.

Sitter i ”mitt” fina beachhus och njuter sista lugna morgonstunden. Solen har precis vaknat och stigit upp, så också jag. Övriga sover som stockar. Nästan allt är packat, frukostbordet dukat och allt förberett. Vi lämnar huset vid 10 lokal tid och kör då mot Naples. Där ska vi ha en liten nostalgitripp på 5Th Avenue och jag ber en stilla bön om att INGENTING skall ropa på mig från butikerna. Det finns nämligen ingen plats. Värsta scenariot är att några skor vill följa med hem. Men jag har lagt in en liten passus. Jag reser i mina sandaler hem och maken kan då rakt inte förstå att jag inte reser i mina nyinköpta ”Runtones”. Men om något, jag säger bara om utifall att, så kan jag resa hem i de nya och slänga mina sandaler. Bra tänkt va? Det gäller att planera för alla eventualiteter.

Flyget skall lyfta 18.30 lokal tid mot Düsseldorf, så det blir ett nattflyg. Skönt! Hoppas att liten Gabriel kan slumra några timmar, det underlättar. Vi beräknas hemma i Kallekrona framåt 15-16 lokal tid tisdag. Och då…då har man ju lite att stå i. Och vips är det jobbedag på onsdag. Puh, för att maken och Gabriel inte börjar förrän på torsdag. Och på tal om det….Nu lär det bli full fart på jobbet då vi kommer hem. Spännande saker står för dörren och det lär bli en hektisk tid fram till midsommar. Kvalitativ utveckling på hög nivå. Något vi längtat och drömt om i många år. Åh….Jag berättar mer då jag har landat i happyvardag. Håll ut!

Så jag säger snart bye bye från ett soligt och härligt Florida. Idag skiner lampan på oss som avskedspresent och vi (inte GB då) känner oss redo att lämna landet och stället vi älskar så evinnerligt mycket. Trots att det säkert kommer att dröja sin modiga tid innan vi ses igen, känner vi oss färdiga och glada. Semestern har varit fantastisk och man får inte vara hagalen. Att vara nöjd är en dygd, skulle min lilla mamma ha sagt i detta läge.

Så Ariverderchi….både Fort Myers Beach och ni alla goa bloggisar. Tack för att ni följt oss så flitigt på vägen och kommenterat så snällt. Hoppas ni har lust att fortsätta följa oss i happyvardag, även i vårt verkliga liv. I vårt svarta hus. I Blekinge. Love ya….Kram Mia

10 thoughts on “We are leaving today!

 1. Hej!
  Jag har varit här och läst – ser att du har barn och vill därför passa på att tipsa dig om bloggen Lyckliga barn där barnläkare Hans Nyström skriver om barn och positiva metoder att bemöta barn. Du kan också själv ställa frågor till honom på bloggen. Dessutom kommer Hans att föreläsa på samma tema inom kort – se inbjudan på bloggen. Välkommen!

  http://www.lyckligabarn.wordpress.com

  Hälsningar
  Anna

 2. Jag minns när jag var tonåring, jag ville också bara hem när vi var på semester. Hem till kompisarna var det för mig, ingen fotboll. Fast jag var ju aldrig i Florida…………undrar just om jag längtat hem då 😉 Stackars lilla Gabriel och det som varit så fint väder här, nu ska det bli regn 🙁

  Det har varit roligt att vara med er i Florida och nu ska det bli kul att följa dig tillbaka i vardagen.

  Kram

 3. Haha.. smart där med skorna! Ja, man får inte vara dum.. då får man färre skor.

  Hoppas att ni får en riktigt bra hemresa och att ni får sova gott på planet! Skall bli jättekul att fortsätta läsa om allt spännande som sker på hemmaplan.

  Och om jag är för sent ute med denna kommentar vill jag istället säga: VÄLKOMNA HEM!

  Stor kram!

 4. Jisses vad tiden går går fort..
  3 veckor bara flyger förbi 🙂
  Skönt att komma hem till verkligheten.. tråkigt för lilleman bara, förstår honom..skulle också kunna bosätta mig där det är varmt och skönt.

  Önskar er välkommen hem med en varm kram.
  Ni kommer med all säkerhet komma in i vardagen snabbt och smidigt.

  Kramar om fina dig

 5. Hallå där! Oj vad mycket intressant läsning jag har framför mig nu! Jag har haft bloggledigt – fel! – jag har haft dataledigt i hela 10 dagar! Fantastiskt skönt. Men jag har saknat min rektorskas finurligheter mycket…

  Hoppas resan hem går bra, stora kramen!
  //Karin

  http://blogg.mama.nu/mammak

 6. Hej Anna och tack för ditt tips….Jag har redan varit inne där och jag tror det är perfekt med en sådan sida..Välkommen tillbaka hit igen…

  Tack Kristina och nog är dte väl så med tonåringar. man har ju liksom börjat spela ut sin roll som mor och far då…

  Hittade tyvärr inga skor Anniesmamma och tror du inte att mina sandel gick sönder på flygplatsen. Borde insisterat på nyinköp fast att inget par ropade på mig i hyllan.

  Kram Mia

 7. Tack Fragglarna…jag gillar att ha dig här.

  Tusen tack Giraffemma och även dig gillar jag skarpt.

  Visst är det sjukt Febe…tiden bara flyger iväg. Poff!

  Japp Ewa…vardagen tränger sig fort på. Väldigt fort

  Har saknat dig med MammaK. Välkommen tillbaka.

  Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *