Catching rainbows!

Vad märkligt av mig att tänka på regnbåge då äntligen vår, värme och sol har kommit på besök. Men visst är det något alldeles extra vackert och nästan magiskt med en regnbåge. Den liksom fångar in en…sagolikt….känslosamt…mysigt….

Lille Gabriel har gått från en ganska beige typ till att bli en riktig färgälskare. Nu menar jag alltså då det gäller rita och måla. När det gäller kläder har han mycket länge haft något som man skulle kunna kalla färgfest….urgh….passar inte denna färglösa mamman alls. Men för att han inte ska ta upp detta i terapisoffan i vuxen ålder, brukar jag tillåta honom eget val och egen påklädning då vi har hemmadagar. Det gillar han skarpt! Imorse fick vi gå en liten rond då han valt röda byxor, turkos t-shirt och vit munkjacka – blev på tok för mycket för denna mamman. Jag har en klar uppfattning om att man måste matcha in färger med något annat plagg och att endast två kan ”sticka ut”. Typiskt mig och alla mina idéer – det där kunde ha varit uppslaget för gårdagens Quid pro quo. Det inlägget utgick dock till förmån för en stund i solen på altanen. Hoppas man är förlåten – nästa vecka kommer en ny hemlis. I promise….

Lille Gabriel har dock länge önskat sig en regnbågsmössa och vad skulle passa honom bättre. Han, vår egen lille regnbåge, med största hjärtat ever och så mycket omtanke om allt och alla – särskilt om de som är olika eller svaga eller utsatta. Så snällaste farmor har stickat en vacker vårluva och han är bara så nöjd…

Visst är han väl bara för söt? Trevlig lillördag godingar! Kram Mia

8 thoughts on “Catching rainbows!

 1. Här är en till mamma som gillar att kläderna matchar och att outfiten inte innehåller alltför många färger. Gäller min egen också… Än så länge får jag bestämma men det kommer väl en dag när storebror vill sätta sin egen prägel.

  Grattis Gabriel på namnsdagen!
  Kram!

 2. Bästaste Mia!

  Sååååå söt min favviskille är och så fin mössa han har fått av snälla farmor. Gabriel är ju en härligt färgstark kille på många sätt 😉

  Kramar i stora lass till dig min bästis

 3. Ossian har ”me and I” kläder som är turkosa och röda, väldigt fint tycker jag 😉 Jag älskar färger, faktum är att barn får blanda färger hur dom vill för mig, de är alltid söta ändå. FAST……..när jag plockar fram kläder så matchar jag ju helst…
  Själv klär jag mig gärna i en stark färg och svart, då trivs jag bäst.

  Jag ÄLSKAR regnbågar!!!

  Kram på dig

 4. Tack snälla fru A!

  Visst är vårt sommarhus lovely! Hahaha…

  Ja, Kristina jag har inga problem med det på andra men när det kommer till oss själva – tvärstopp! Bry dig inte om att analysera det…Hihihi…

  Kram Mia

 5. Jag känner som du med färger, men jag försöker träna mig. Annars kan pappan (som jag anser är färgblind.. alltså han ÄR det) aldrig välja kläder till Annie. :) Fast det är svårt, det är det.

  Jättesöt pojke med härlig mössa! Och snäll farmor!

  Hoppas att er helg blir fin! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current ye@r *