Snuvad på våren!

Alltså var för någonstans i Sverige skiner solen och vårkänslorna stormar? För där skulle jag verkligen vilja befinna mig just nu!

Så här såg det ut i Blekinge för nästan tre veckor sedan men nu….nu är det grått, grått, grått. Precis som en novemberdag. Det har blåst i det närmaste storm de senaste 4 dagarna och vinden ger ju bitande kyla. Imorgon är det dessutom lovat snö här hemma. Att mars skulle vara vårmånaden, ja det måste väl ändå ses som en sanning med modifikation. Och även om jag älskar att ha hemmamys vid brasan och att mörkret sluter sig omkring mig, men att frysa fullt påklädd utomhus….gillar jag inte! Blåst ger verkligen kyla in i märgen.

Nä, nu längtar jag efter sol och värme och eftersom jag är en sann realist vet jag att det dröjer här i Sverige. Den årliga semsterresan förläggs som vanligt till våren och Florida. Om tre veckor mina vänner befinner jag mig här (se nedan) och njuter i tre långa veckor.

Torsdag och eftermiddagen börjar övergå i kväll. Jag ska på en härlig tjejträff ikväll där det vankas god mat, härligt vin, massor av prat och skratt. Oj, vad kul vi ska ha. En sann investering i mig själv á la MrsB och Rosita. Imorgon kommer Le Chef på besök och bjuder på fyllda lövbiffsroullader och hemligheten kring den bästa potatisgratängen. Väl mött bästa bloggisar. Kram Mia

10 thoughts on “Snuvad på våren!

 1. Vet du, jag skrev ett inlägg om våren nu ikväll.. att den nästan är här och hur underbart det är.. Och vad händer? Det börjar snöa.

  För bara några timmar sedan hade jag kunnat stå här i Jönköping och hoppa och veva och hojta ”Här är våren! Här!” men nu drar jag istället filten över mig och håller tyst.

  Hoppas att kvällen var lyckad! Kram!

 2. Bästa Mia..
  Ja vart tog vår fina vårsol ivägen?
  I morgon ska den komma tillbaka hörde jag.. men idag, idag ska det snöa här också 10 cm.
  Vill absolut inte ha någon snö nu!

  Oj oj vad brun du var där.. Florida..får man följa med?
  Blir ju avis jag :)

  Kramar om bästaste du

 3. dom där solmärkta kropparna är man ju lite avis på 😉

  själv ser man ut som vampyrerna Edward och hans familj i Twilight storyn för tillfället….. 😉

  trevlig fredag på dej!

  kramen om.

 4. Coquina…vad spännande. jag kollar direkt.

  Tack sötaste tjejerna . Hade underbart kul igårkväll.

  Kram Mia

 5. ja det var väl inte utan att man blev lite avundsjuk! Attans så brun och snygg du var där, och så mysigt att ha resan framför sig! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current ye@r *