Räliga onsdag….

….ja så kallar jag minsann dagen idag. Vaknade till ett snölandskap igen – för vilken gång i ordningen? Regnet igår satte igång vårförhoppningar och därför känns det extra tungt idag. Sjukt egentligen, det är ju faktiskt visst bara den 26 januari. Och på Aftonbladets löp står det idag att vargavintern är på gång. USCH!

Lägg därtill att TB vaknade febersjuk idag men skulle promt ta sig till skolan för ett engelskaförhör och ett stort SO-prov. En ipren och lite varm dricka, ett par timmar i skolan och sen var han utslagen. Kul! Not! Han ska dessutom skickas på skidresa på lördag så det känns ju extra räligt.

Dessutom ska jag alldeles straxt avsluta dagen med ett möte modell mindre angenämt. En familj som känner att deras barn är utanför och som inte egentligen vill att vi ska ta tag i det eller? Jag hoppas bringa klarhet i detta.

Nä, jag säger som farbror Melker i Saltkråkan….”Denna dag, inte ett liv!” Happyvardag är tillbaka imorgon, något mer happy hoppas jag.

Kramen till er alla från Mia

10 thoughts on “Räliga onsdag….

 1. Önskar dej en kryare son och rättsida på familjen utanför…
  Vad det gäller snön kan jag bara glädja dej med att det kommer massor här ute på ön oxå,vi får snällt vänta en stund till på våren 😉

  Kramen stor om från vintriga Öland.

 2. Bästaste Fina Du..
  Vilken himskans otur din kille har.. hoppas och håller alla tummarna att han ska piggna på sig till lördagen.

  Önskar dig också all lycka på mötet i kväll.. Men du är en väldigt klok kvinna så du kommer med all säkerhet reda ut det 🙂

  Kraaaaam

 3. Hmmm inte bra inte bra.
  ”Rälig” ha ha det är ett roligt ord i alla fall om än inte så rolig innebörd.

  Kram och hoppas han kryar på sig till helgen.

  ps – hoppas på din klokhet och således din syn på mitt inlägg idag. Skulle verkligen värdesätta din åsikt i det ämnet.

 4. Usch då. Hoppas att TB kryar på sig och att det löste sig på mötet… Ja, att vintern fortfarande är här känns så svårt att ta in då den kom så tidigt…

  Kramar till dig

 5. Världens bästa Mia- tillika världens bästa rektor!

  Ingen kul dag alls! Hoppas att Tor krya på sig annars får jag ta med mig en sjuk TB till fjälls och hoppas att han piggar på sig där…. det är ju hälsosamt och stärkande i fällen.

  Mötet modell mindre angenämt klarade du galant vad jag förstod. Du är såååå duktig på att få våra föräldrar att känna sig lyssnade på och viktiga!!!!!!

  Kramar i stora lass från BästisM

 6. I måndags tänkte jag på dig Mia. Då droppade det från hustaken i Sthlm. Men i tisdags yrde snön och klistrade sig kall i ansiktet. Burr och fy. Stackars TB, och vilken fighter! Hoppas han blir mkt bättre inför lördag. Jag ler ändå till ditt inlägg. Det är ”härligt”, öppenhjärtigt, ”naket” och, faktiskt, lite roligt (Melkers citat ska jag komma ihåg) och det speglar en dag som vi ALLA upplever nu och då. Det är skönt att veta att man inte är ensam (förstå mig rätt. Och tack för dina alltid peppande ord. Som i helgen …). 1000 kramar med hopp om en bättre torsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *