Happy 20th Birthday!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Moas födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra!

Tillåt mig att presentera min söta guddotter Moa, tillika mitt kusinbarn, och som dagen till ära fyller 20 år. Och själv känner jag mig inte ett dugg äldre än då hon kom till världen. Eller jo, kanske lite då…Lite ont i lederna, lite stel. Lite svårare att få bukt med volangerna, lite degigt här och var. Lite tröttare (men det skyller jag på Gabriel). Men annars, annars känner jag mig precis som den 24/1-1991. 21 år gammal och full av energi.

Moa firades igår med stora släktkalaset och vi njöt pajbuffé och en ljuvlig sallad. Idag har jag firat vidare med en IKEA-utflykt med bästisMaria och införskaffandet av nya soffor och fåtöljer till Svettpärlan samt ny punktbelysning. En mycket effektiv dag (eller vad sägs om att på en timma prova ut, beställa en soffa och fåtölj samt 3 andra fåtöljer samt knalla varuhuset runt och plocka på oss allt annat) och mysigt att få tala ostört. Halsont sprider sig dock som en löpeld på skolan och många elever och flera i personalen är drabbade. Även jag känner mig lite hängig, ont i huvudet och halsen. Proppar mig full med bakteriedödande Strepsils och hoppade spinningen idag. Vill inte dra på mig något nu….

Hoppas ni alla godingar har haft en fin start på veckan! Imorgon bjuds det en ny hemlighet i Quid pro quo. På återseende…Kram Mia

10 thoughts on “Happy 20th Birthday!

 1. Väntar med spänning….
  Krya på sej önskas från ön!

  P.s just den typ av IKEA besök kan jag oxå tänka mej;)D.s….

 2. Åh vad bra…då kommer ni tillbaka imorgon. Och hoppas ni är redo att ge en tillbaka. Hemlighet alltså…

  Kram Mia

 3. Kalasbra IKEAbesök av två kalasbra tjejer! Vi gör oss sååå bra ihop. Tack för en mysig dag. Kramar i lass Bästis M

 4. Vilken skönhet! Värsta superstjärnelooken!

  Nämen sådär får du inte säga, nu blev jag supernyfiken ju!
  Kram!

 5. Oj oj.. stackare.. trollar lite med knäna i hopp om att alla elaka bassilusker försvinner från dig.

  Men du.. vilken skönhet Moa är..
  Själv väntade jag mitt andra barn då, så jag var mer lik en graciös elefant eller nåt 🙂

  Ha en fin tisdag.
  Kram Ewa

 6. Min gudson är 13 år, jag känner mig inte det minsta äldre jag heller. Tänk han var så liten och söt nyss…….nu är han stor och söt (fast det får man inte säga högt)
  Hoppas du klarar dig från att bli sjuk

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *