Årets skönaste dag!

Underbart Picaiè en dag som denna

Juldagen! Årets kanske skönaste dag alla kategorier! Lugnt och fridfullt. Julstressen över för denna gång. Kylskåp, skafferi och annat fullt av mat och godsaker. Alla har fullt upp med sina julklappar. Själv har jag slagit mig ner i min Le Cobusieur framför brasan med ett glas lovely Picàie i glaset och lite tilltugg. Maken tillreder dagens middag som blir grillad torskrygg med smörslungade primörer, pressad potatis och hummersås. I handen en nyinköpt tidning och hjärnan känns underbart avkopplad.

Sovmorgon idag, ingen nysnö att skotta och ett släktkalas med ett dignande kakbord vid lunchtid. Så mysigt! Sedan hem och hoppa i myskostymen direkt. Jag hoppas på en repris av dagen till morgondagen (utan kak-kalas då, annars får jag nog köra dubbla träninsgpass snart). Hoppas ni alla har en härlig julledighet och att ni ser till att njuta av julens alla godsaker. Kram Mia

Här bjuder jag på dagens kalasoutfit. Leotights från HM, svart volangklänning från Sisters och scarf  Florida

6 thoughts on “Årets skönaste dag!

 1. Hallooo snygging 😉

  Den toppen/klänningen var underbar..
  Ser att ni inte heller åt rester idag, ni åt slående lik mat som vi..torsk 😀
  Kramar till dig och önskar en fin fin kväll

 2. Vad fin du var i dina kalaskläder…underbart…
  Jag pausade inte så mkt….fick köpa en ny sladd till datorn så nu funkar den…skojig skitutgift nu efter jul.kram

 3. Tack för alla fina kommentarer. Toppen är super för den döljer min stora överdel en del iallafall.
  Tightsen är från HM, Patrice…

  Åh trist med datorn Maria, men vad glad jag är över att det inte var värre än så…. Skulle saknat dig så förfärligt då…. Tack, du ser att jag fortfarande känner mig tryggast i svart.

  Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *