Stockholm here we come!

Måndag på jobbet och det är verkligen måndag på jobbet. Alla verkar ha fullt upp och vandrar liksom omkring i sin egen värld.

Själv har jag snott omkring i vänstervarv söndag och idag på morgonen. Allt som jag vill ha kontroll över på hemmaplan, företrädesvis, och också förberett för en lite Stockholmstripp. No pleasure – just work. Ja, eller jobb och jobb – en kurs om dokumentation och arkivering. Lagar, regler och allmänna råd – kan bli en mycket matnyttig dag imorgon. Och förmodligen kommer vi att vara fullproppade med fakta.

Vi flyger dock upp i eftermiddag och tänker gå på lokal ikväll. BästisMaria och jag ska äta gott och dricka både vin och drink. Och få prata hela meningar, utan att något stort eller litet barn eller någon make bara måste få lägga sig i , eller fråga något eller…. Hotellboende med ljuvlig frukost. Åh, vilken lyx. Jag är verkligen urusel på att unna mig sådant privat men…. Man kan också säga att jag är urusel på att resa bort från hem, barn och make – men nu är ju maken i Spanien så det blir bara de två första. Farmor och farfar håller ställningen på hemmaplan och det fixar de med bravur. Det är liksom bara knöligt för mig att backa av. Jag tror ju att INGEN kan klara sig utan mig. Då är man bra självgod, eller? Hönsmamma, tillika lågstadielärare och rektor samt  fröken Livrädd i en och samma person – voíla, det är jag det! Det där skojar man inte bort bara sådär….

Men here I am och Stockholm here we come….Hörs imorgon godingar! Kram Mia

9 thoughts on “Stockholm here we come!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *