Wallmanskväll!

Vilken kväll! Helt oförglömligt! Så mycket ljuvlig schlagermusik och så lite röst kvar idag på denna mamman.

Hela gamla fotbollsgänget samlades för en drink och den stackars tjejen i baren…. tjatter, tjatter och beställning. När betalningen sedan skulle göras blev vi något förvånade. En flaska cider för 42 kronor verkade helt normalt. En 4:a gin och tonic för 37 kronor kändes lite för billigt, men priset tog ändå min 4:a campari juice. 17 kronor. Det där kändes verkligen som ett fynd.

Därefter blev det champagne och snittar,  skaldjursoppa med Chardonnay, kyckling med potatisgratäng och skysås samt Chardonnay till det med (jag hade velat ha rött men fick vika mig för grupptrycket) och tillsist hallonmousse med lite Baileys. Och hela tiden schlageruppträdande! Jag var så lycklig och skrattade så mycket. Tack kära goa gamla vänner som jag tillbringat halva mitt liv med. I november blir det soppfest med fotokväll hemma hos mig.

Sorry, men något outfit bild blev det aldrig. Förstänkaren på hemmaplan försämrade min mellantid och vips, så hade kvällen gått. Men jag bjuder på några bilder ur mörkret. See you soon! Kram Mia

Det är jag till höger med kusin Lotta till vänster. Så nära en outfit man kan komma.Hahaha

10 thoughts on “Wallmanskväll!

 1. Vilken härlig kväll Mia! Och lika mysigt låter att bli er novemberträff. Viktigt att ha ett sådant tjejgäng! Och, du är jättefin för kvällen!! Kramar Rosita

 2. Tack Rosita, väldigt leasure klädd är jag. Vita jeans, svart topp och mina älskade ormskinnsstövletter. Jag kände mig väldigt lagom – är ingen partypingla som Patrice, tyvärr.

  Kram Mia

 3. Ormskinnsstövletter låter grymt snyggt! Tjejgänget från förr som man fortfarande älskar – det är en av de viktigare pusselbitarna för ett lyckligt liv tror jag.

 4. De är mina darlings. Kolla in tidi´gare inlägg höstpromenad och tjejfest. Där är dom. Och tjejerna, det är livet det att få träffas. Kram Mia

 5. Tack Patrice, ingen coolpartybrud som du men ok…

  BästisMaria, saknade dig. du kunde ju varit materialförvaltare.

  Tack Maja och mammaK… vi hade det superskoj.

  Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *