Höstpromenad och tjejfest!

Vab för denna mamman idag och det i underbart höstväder. Lille Gabriel hostar som besatt och har lite feber, men inte värre än man kan ta sig en liten promenad med vovven. Mysigt! Skall nedan försöka få till några bilder från vår omgivning.

Två sötnosarGabriel på cykel

Själv laddar jag för något så ovanligt för mig som tjejfest. Vi ska ut med gamla fotbollslaget och idag står det Wallmans underhållning på programmet. Wallmans med schlagertema och trerätters samt god dryck hoppas jag. Patrice tyckte jag borde se till att få till en outfit bild och nja, när jag har tagit mig en stänkare så ska jag fundera på det. Just nu får ni hålla till goda med en bild på överdel samt mina favoritpjucks.

Ha en ljuvlig fredagskväll. Det ska jag! Kram Mia

One thought on “Höstpromenad och tjejfest!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *